Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 50€

7 tips per a gaudir de les infusions al màxim

7 tips per a gaudir de les infusions al màxim

tetera y taza para preparar una infusión a granel y ecológica

Aquí venen uns consells per a preparar una infusió correctament i així poder treure el seu màxim partit tant a nivell de propietats medicinals com aromàtiques. 

1. La matèria prima: és molt important utilitzar infusions fetes amb plantes aromàtiques i medicinals de qualitat. Buscar productors de confiança i asseguar-nos que provenen de cultius ecològics i respectuosos amb l'etorn. 

2. Les infusions és molt millor comprar-les a granel, pensa que la majoria de bossetes individuals contenen plàstics i microplàstics. Per això nosaltres sempre recomanem comprar les infusions a granel. Si prefereixes envasat individual assegura't que són biodegradables i lliures de plàstics. 

3. Has de pensar que en una infusió pràcticament tot és aigua. Per tant, com més pura la utilitzis més beneficis en podràs extreure. Recomanem aigua mineral, d'osmosis, ionitzada... això farà que el gust s'alteri menys i puguis gaudir al màxim de totes la aromes de la infusió. 

4. La temperatura de l'aigua amb les infusions es recomana que estigui a uns 98º. Com a truc et recomanem que l'escalfis i un cop arrenqui el bull, la deixis reposar un minut abans de posar-la sobre les plantes medicinals i aromàtiques.

5.  La dosis de planta també és important. Amb les nostres infusions com que són ecològiques i de molta qualitat amb una cullerada de postres n'hi ha sufiscient. Però et recomanem que si busques més potencial medicinal la facis una mica més concentrada.

6. Deixa reposar la infusió entre 4 i 5 minuts perqué puguin sortir tots els principis actius i totes les seves aromes. Important tapar-la mentre reposa, així evitaràs que les aromes més volàtils marxin i gaudiràs de la infusió en tota la seva esplendor. 

7. Gaudir d'una infusió sempre pot ser una excusa per a regalar-te un moment per a tu o per a compartir-la amb les persones que més estimes. Un moment per a posar-hi presència i recordar que estàs fent entrar al teu cos tot el potencial que la natura té per a oferir-te perqué visquis més saludablement. 

Si tens algun dubte o consulta pots deixar el teu comentari i et respondrem encantats! Gràcies per llegir-nos! 
 

Cultiu Ecològic

Producció Sostenible

Comerç de Proximitat

català ca