QUÈ FEM?

Aromik és un somni fet realitat.

Som una empresa artesanal que treballa amb les plantes aromàtiques i medicinals, així com amb altres plantes i fruits silvestres que recol·lectem a la natura.

Ens agrada tenir cura de la terra i dels seus fruits, i és per aquest motiu que fem cultiu ecològic per tal d’obtenir una matèria primera excel·lent.  Fem una tria conscient al llarg de tot el procés perquè el producte final sigui de màxima qualitat, tant per les propietats com per les particularitats sensorials.

Produïm, recol·lectem, assequem, envasem i distribuïm. Fem tot el cicle des del principi fins al final. Només d’aquesta manera garantim la singularitat i l’exclusivitat del que des d’Aromik us oferim, un producte natural ple de vitalitat i salut.

aromik-plantes-infusions

QUI SÓM?

Aromik neix com un projecte de vida personal.

Nosaltres, l’Aroa i en Miquel, vam estudiar a l’escola Agrària de Solsona i va ser allà quan esclatà l’espurna del nostre projecte. La llavor de la idea era produir en una zona de muntanya en la que poder desenvolupar una activitat fidel als nostres valors de respecte, cura i compromís per la natura.

És l’hivern de 2015 quan aterrem a Gombrèn, al Mas Les Comes, per tal de començar a donar llum al que fins la data només havia estat una il·lusió. Després de mesos de planificació i molta feina, a la primavera de 2017 presentem els primers productes ecològics: quatre barreges diferents d’infusions per a tots els gustos, així com tot de plantes aromàtiques i medicinals envasades de manera individual. El resultat són unes infusions fresques plenes d’aromes intensos i plaents.

ON ESTEM?

Aromik es troba al Mas Les Comes a 5 km del poble de Gombrèn, al Ripollès.

Situats a 1080 metres d’alçada, rodejats de boscos i prats de pastura, un lloc on gaudim de estar aïllats de la influència de pràctiques intensives en les que fan servir productes agroquímics nocius per a la salut de les persones i de l’entorn.

Quan us hi acosteu descobrireu la riquesa d’aquest territori de muntanya en el que convivim amb multitud de petits i grans animals salvatges. Els nostres paisatges estan habitats per insectes, ocells, mamífers… i moltes dies es possible veure cérvols, senglars, cabirols i aus singulars voltant per la finca.
Som afortunats de poder viure i treballar en un paratge prepirinenc on les nostres plantes creixen en harmonia amb l’entorn. És l’indret ideal per portar a terme la nostra activitat en plena natura i així formar part del nostre paisatge.

Google Maps
hisop2

LA NOSTRA FILOSOFÍA

Aromik som conscients del greu problema mediambiental i de salut al que s’enfronta la nostra societat. Pensem que la biodiversitat i l’equilibri dels ecosistemes naturals és la clau per obtenir productes de qualitat sense necessitat de químics i additius tòxics que contaminen les persones i el medi.

És per aquest motiu que som tant sostenibles com podem durant tot el cicle productiu. Treballem la terra amb mètodes ecològics, recol·lectem amb cura, assequem amb el calor provinent d’una caldera de biomassa, envasem amb materials respectuosos, a més a més, de moltes tècniques que ens permeten oferir-vos un producte final en consonància amb els nostres valors.
Estem convençuts que són les relacions de proximitat i justes les que creen ambients saludables. Creiem amb el comerç de proximitat i amb la sobirania alimentària com el camí a seguir per fixar població als territoris rurals i per donar molta vida al camp. És per això que a Aromik ens agrada ser una empresa artesana lligada al territori amb una producció petita i de molta qualitat, on els consumidors sapigueu qui i com s’ha produït el producte que arriba a les vostres taules.

Cultiu Ecològic
Producció Sostenible
Comerç de proximitat

@AROMIK_ECO_SILVESTRES